De bedrijfsvideo van Cor Wilkes Auto-elektriciteit

Krijg nou wat. Iedereen blijkt hem te kennen. Bekijk de werkplaats van Cor Wilkes Auto-elektriciteit in de media. Zonder een stap te verzetten, kun je een eerste indruk krijgen van de werkplaats. Op de bedrijfsvideo zie je al onze bedrijfsactiviteiten in vogelvlucht. Niet alleen voor personenwagens en vrachtwagens, hebben wij units in voorraad, ook motorfiets en buitenboord motoren. Deze laatste 2 wel in beperkte mate.

NEEM CONTACT OP

Dynamo en Startmotor leverancier bij uitstek
Door onze ruime voorraad kom je niet snel voor niets naar Amsterdam-West. En mocht jouw dynamo of startmotor er toch niet bij zitten, wij weten altijd het beste adres voor een snelle en betaalbare levering.


Voor particulier, bedrijf en industrie

Wij hebben een grote klantenkring maar nieuwe klanten zijn uiteraard altijd welkom. Of je nu voor jezelf komt of voor je bedrijf, met een grote zak geld of met een platte beurs, wij helpen iedereen met evenveel enthousiasme.

 

Historie info

De berichten van autoweek en DTG hieronder zijn informatief. Tot voor 4 jaar geleden demonteerden wij nog wel maar door de toenemende vraag naar specialistisch revisiewerk zijn we hier mee gestopt.

BEL DIRECT ONZE WERKPLAATS
Tussen de dynamo's

Kopje koffie tussen de dynamo's

Lees meer op de website van DTG.

Bedrijfsfilm van Cor Wilkes