De bedrijfsvideo van Cor Wilkes Auto-elektriciteit

Krijg nou wat. Iedereen blijkt hem te kennen. Bekijk de werkplaats van Cor Wilkes Auto-elektriciteit in de media. Zonder een stap te verzetten, kun je een eerste indruk krijgen van de werkplaats. Op de bedrijfsvideo zie je al onze bedrijfsactiviteiten in vogelvlucht. Niet alleen voor personenwagens en vrachtwagens zit je goed bij Cor Wilkes Auto-elektriciteit, scooters en motorfietsen mogen op een even warm welkom rekenen.

NEEM CONTACT OP

Dynamo en Startmotor leverancier bij uitstek
Door onze ruime voorraad kom je niet snel voor niets naar Amsterdam-West. En mocht jouw dynamo of startmotor er toch niet bij zitten, wij weten altijd het beste adres voor een snelle en betaalbare levering.


Waar vakmanschap in de eigen werkplaats

Van oldtimers tot de nieuwste systemen, wij weten raad met jouw vragen en wensen. Door onze jarenlange ervaring, gekoppeld aan de kennis van de nieuwe generatie, kunt je bij ons terecht met al je vragen over auto-elektra in alle denkbare vormen.

Heel veel startmotoren en dynamo’s van 6 tot 48 volt

Het is al eerder opgenoemd, niemand heeft een grotere voorraad startmotoren en dynamo’s. Noem de specificaties en Aldert weet hem feilloos te vinden in het magazijn. Je wordt bovendien altijd met een glimlach te woord gestaan en dat is ook wat waard, toch?


Voor particulier, bedrijf en industrie

Wij hebben een grote klantenkring maar nieuwe klanten zijn uiteraard altijd welkom. Of je nu voor jezelf komt of voor je bedrijf, met een grote zak geld of met een platte beurs, wij helpen iedereen met evenveel enthousiasme.

BEL DIRECT ONZE WERKPLAATS
Tussen de dynamo's

Kopje koffie tussen de dynamo's

Lees meer op de website van DTG.

Contactgegevens

Cor Wilkes Auto-elektriciteit
Bloys van Treslongstraat 54 
1056 XD Amsterdam, Noord-Holland

Telefoon:  020 - 616 52 48

Mobiel: 06 - 20 23 60 99

E-mail: info@corwilkes.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00

Dinsdag 08:00 - 17:00

Woensdag 08:00 - 17:00

Donderdag 08:00 - 17:00

Vrijdag 08:00 - 17:00

Zaterdag alleen op afspraak. Spoed? Bel: 06 - 20 23 60 99

KvK: 52165051

Privacyverklaring

Cor Wilkes Auto-elektriciteit is uw autogarage in Amsterdam-West