Autoreparatie door Cor Wilkes Auto-elektriciteit

Aldert is de derde generatie eigenaar van de werkplaats voor autoreparatie Cor Wilkes Auto-elektriciteit. 

Samen met de zeer ervaren heer Ernst Wils kunnen wij u weer snel op weg helpen.

NEEM DIRECT CONTACT OP

Drie generaties met één missie sinds 1938

Toen we auto’s nog een automobiel noemden en de eerste Nederlandse snelweg geopend werd, startte de heer Cor Wilkes zijn werkplaats in de kelder van de Eerste Constantijn Huygensstraat nr. 50. Cor was een alleskunner die niet rustte voordat zijn klant tevreden was. Service was voor hem belangrijker dan geld verdienen.

De twee broers

Cor Wilkes had twee zoons die Leo en Adrie heetten. Ze werkten als kleine knaapjes al bij Cor in de garage, zo vaak en zo lang als ze maar konden. Na het overlijden van Cor in 1976 zorgden zij dan ook voor de doorstart van de autogarage. In 1997 werd Leo Wilkes door zijn ziekte gedwongen om het wat rustiger aan te doen. Hij nam minder verantwoordelijkheden in het bedrijf. En zodoende nam Adrie het stokje automatisch over.

Van opa tot kleinzoon

Uiteindelijk werd de autogarage Aldert zijn pakkie-an. Hij bleef de ‘service met dezelfde glimlach als opa’ overbrengen aan zijn klanten. Tot op de dag van vandaag komen kleinzoons en -dochters van oude trouwe klanten nog langs voor dynamo reparaties, onderhoud en de onvervalste Amsterdamse gezelligheid.

Stel hier je vraag aan Aldert Wilkes