Zelfs piekfijn in orde kan nog altijd beter

Heeft je bolide, schip of scooter een storing dan wel een ander mankement? Wacht niet tot de rooksignalen onder de motorkap vandaan komen. Ga zorgeloos door de bocht met autogarage Cor Wilkes.

 

Neem direct contact op

Werkplaats Cor Wilkes geeft het je op een brieffie

Heeft je bolide, schip of scooter een storing dan wel een ander mankement? Wacht niet tot de rooksignalen onder de motorkap vandaan komen. Ga zorgeloos door de bocht met werkplaats Cor Wilkes.

Hefbrug

Hefbrug

Om het probleem op te lossen, mag de monteur niets over het hoofd zien. Tijdens het dynamo reviseren of het opsporen van een storing is een hefbrug erg praktisch. Wil je een kijkje nemen onder je auto? Met de hefbrug in onze werkplaats is dat een makkie.

Testbank

Testbank

Zolang je nog geen geld op zijn rug hebt  groeien, testen we of de startmotor en/of dynamo daadwerkelijk gerepareerd of vervangen moet worden. Is de oude echt niet meer op te lappen? Dan plaatsen we pas een nieuwe. Kijk, dat scheelt nog eens in de kosten.

Producten

Producten

Naast het reviseren van dynamo’s en startmotoren leveren wij nieuwe exemplaren en onderdelen hiervan. Direct leverbaar zijn de meest gangbare types van:

Audi, Volkswagen, Citroën, Peugeot, Fiat, Subaru, Toyota, Nissan, Kia, Daihatsu, Jaguar, Mini, Smart, BMW, Mercedes, Saab, Volvo, Skoda, Alfa Romeo, Chevrolet, Chrysler, Jeep.

Meer dan alleen de beste merken
Naast start- en laadinstallaties levert Cor Wilkes 6 tot 48 volt units voor:

Man, Daf, Iveco, Mercedes, Scania, Perkins, Caterpillar en Marine units als Vetus en Volvo Penta.

Service

Service

Je auto naar de garage? Alsof je niets beters te doen hebt! Cor Wilkes maakt het je daarom zo plezierig mogelijk. Heb je geen behoefte om mee te kijken met de monteur? Dan kan je in de wachtruimte zitten met een kopje koffie of thee en leesvoer om de tijd te doden.